یکصد و ششمین جلسه هیات‌امنای پژوهشکده سوانح طبیعی برگزار شد.

انتشار : 1402/12/01 بازدید : 114
یکصد و ششمین جلسه هیات‌امنای پژوهشکده سوانح طبیعی برگزار شد.

یکصد و ششمین جلسه هیات‌امنای پژوهشکده سوانح طبیعی در روز سه‌شنبه مورخ اول اسفندماه 1402 با حضور اعضای هیات‌امنای پژوهشکده سوانح طبیعی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سوانح طبیعی، در این جلسه که در روز سه‌شنبه مورخ اول اسفندماه 1402 با حضور اعضای هیات‌امنای پژوهشکده سوانح طبیعی؛ غلامرضا صالحی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و رئیس هیات‌امنا، علی سلاجقه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست،  مجید جودی معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن، رحیم رضایی نماینده سازمان برنامه و بودجه کشور، میثم یاری نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،  اسفندیار زبردست استاد دانشگاه تهران، سید امیرحسین گرکانی رئیس پژوهشکده و معاونین پژوهشکده در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برگزار گردید، گزارش عملکرد سال 1402 پژوهشکده سوانح طبیعی، سند راهبردی پژوهشکده و بودجه سال 1403 ارائه گردید و مورد تبادل‌نظر و جمع‌بندی قرار گرفت.

در این جلسه، غلامرضا صالحی دو اولویت مهم پژوهشکده در سال آتی را تهیه و اجرای طرح‌های منظومه‌های روستایی و فعالیت در حوزه نوآوری و دانش‌بنیان برشمرد.

علی سلاجقه ضمن تاکید بر ظرفیت‌های پژوهشکده و ضرورت تبدیل شدن به پژوهشگاه، توصیه کرد پژوهشکده به نحوه عملیاتی شدن دانش بومی در ساخت‌وساز، ارائه راهکار در حوزه‌ مهاجرت محیط‌زیستی و تنوع ساخت‌وساز و استفاده از مصالح متنوع متناسب با ویژگی‌های منطقه با بهره‌گیری از دانش بومی و تکنولوژی‌های جدید نیز بپردازد. همچنین ایشان تاکید کرد که ضروری است به اثربخشی سند راهبردی توجه ویژه‌ای شود.

رحیم رضایی بر تمرکز پژوهشکده به فعالیت‌های تخصصی و فراهم کردن مسیر استفاده از فناوری‌های نوین ساخت توسط با تعامل با دستگاه‌های ذی‌ربط تأکید کرد.

میثم یاری به نمایندگی از وزارت علوم اعلام آمادگی کرد تا پیگیری لازم درخصوص موارد مرتبط با پژوهشکده در وزارت علوم صورت گیرد. همچنین، ایشان پیشنهاداتی ازجمله ایجاد یک پارک تخصصی در زمینه دانش بنیان و برگزاری کارگاه‌های تخصصی برای آگاهی‌سازی عمومی درخصوص سوانح در دانشگاه‌های کشور توسط پژوهشکده را مطرح نمود.